CUO transformeert in mintlab!

mintlabGisteren stelde het Centrum voor User Experience Onderzoek haar nieuwe naam voor. Zeg niet langer CUO, maar mintlab, wat staat voor Meaningful Interactions Lab. De onthulling van mintlab werd samen met de nieuwe missie gevierd tijdens een interactief en inspirerend lanceringsevenement.

De naamsverandering gaat tevens gepaard met een herpositionering. Zonder hun grondslag en achtergrond te vergeten, wil mintlab het menselijk perspectief dat centraal staat in de Sociale Wetenschappen extra benadrukken in hun onderzoek naar Human-Computer Interaction (HCI).

David Geerts, research manager van mintlab, toonde met volle overtuiging aan dat het essentieel is in hun benadering om de gebruikers actief te betrekken in het onderzoeks- en design proces. Hun missie, zoals hij het helder verwoordde, is to design meaningful interactions with technology.

Het Instituut voor Media Studies is alvast zeer enthousiast over de nieuwe naam en kijkt al uit naar hoe mintlab in de toekomst verder zal evolueren.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s